Minuus

Sinus | 01.11.2022 | Pop-Metal
5:02

Yhden miehen bändi Sinus julkaisee täälläkin teille nämä kaksi puuttuvaa kappaletta tuplasinkkutrilogiasta. Tämä on viimeinen osa trilogiassa ja käsittelee eheytymistä. En ala sen enempää selittelemään kappaleitani, koska tiedättekö mitä Frédéric Chopin sanoi, kun haastattelija kysyi häneltä, että "Mitä halusit kertoa tällä teoksella." Noh, hän soitti sen uudestaan. Kaikesta muusta vastaa allekirjoittanut, mutta sooloon tarvitsin apua Saku A:lta. Nauttikaa, tai älkää nauttiko, mut kertokaa siit minulle!

8.00   82 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Snacke 06.01.2023
Instrumentaatio on kuin Woody Allenin casting, olenaiset löytyy ja toimii yhteen. Olisi pitönyt tajuta nimestä että suomea tulee, mutta silti yllötyin kielivalinasta positiivisesti. Kuin introspektiivinen pisara & lammas.
0   +1 +2
 
8
Biisistä tulee mieleen MEW, hyvää meininkiä kyllä! Voisi olla vaikka Mewin biisi tosiaan.
0   +1 +2
 
7
aarof 21.12.2022
Ok-tuotantoa, ja Pave Maijastyyliä. Sävellys ei kyllä erityisesti sytytä, eli se ei liene hyvä. Introsta lähtien on outo "laahaava" komppi, mistä en pidä. Sävellyksessä ja kertsissä (jos löysin sen) ärsyttää se, että ne on koko ajan pelkkiä pitkiä nuottia, ja huutelua sinne tänne. Ei ole siis mietitty biisin markkinoinnillisuutta, eli sitä, mikä olisi hyvä kertsi ja kuulostaisi hyvältä, vaan on menty helpon kautta. Biisin pituus on hurja, lähes 5 min. Intro on 50 sek, eli sekin on pitkä odotus. Menisin pikemmin asiaan ja tekisin kompaktin tarjoilun, jossa asiat selviää nopeammin. Nyt tää hienostelu putoaa Kiasman taustamusaksi.
0   +1 +2
 
9
Paxor 04.11.2022
Tosi hyvät soundit, kitarat ja basso sekä rummut omaa hyvin munaa ja selkeyttä. Laulusaundi on hyvä ja pehmeä ja lauletukin hyvin vireessä!

Hyvää modernin kuulosta Suomirokkia! Kyllä tätä kuuntelee oikein mielellään!
0   +1 +2